Wat is het?

Cardioboksen

Cardioboksen is een les waarbij je met (kick)boks oefeningen en fitness oefeningen gemixt zowel je kracht als conditie op kan bouwen. Cardioboksen is ideaal voor bijvoorbeeld vetverlies of conditie opbouw.

 

 

Strong Nation

Tijdens de Strong Nation lessen doe je verschillende oefeningen waarmee elk deel van je lichaam aan bod komt. De focus ligt op je conditie en het sterker worden in je armen, benen, buik en rug. 

Deze les is voor iedereen die graag een sterker lichaam wil krijgen! Elke week word je weer een stukje sterker en kun je nét een beetje meer dan de vorige les – het is dus echt een proces!

 

Gelukkig is het een les waarbij alle oefeningen 3 verschillende opties hebben, waardoor je zelf kan kiezen op welk niveau je meedoet. Lukt het nu nog niet om een push-up te doen, dan helpen we je met andere oefeningen.

 

Yoga

 

Bootcamp

 

Bootcamp is laagdrempelig. Het is voor elk niveau.  Voor jong en oud.  Een combi van cardio- en fitnessoefeningen is de ideale work-out in de natuur. Onder begeleiding van een fitnessinstructeur.

Je traint met je eigen lichaamsgewicht. We maken gebruik van de omgeving en de materialen die op locatie zijn. En eventueel wat trainingsmaterialen( Elastieken, kettlebells, gewichtschijven)

Een ideale workout om fit en sterk te worden buiten in de natuur. En je krijgt er ook nog eens heel veel energie van!

Je hoeft geen topsporter te zijn om te beginnen met bootcamp. Het gaat om plezier te hebben in sporten, buiten en met elkaar.

 

Daag jezelf uit.

 

Circuit-boxing

Circuit-boxing is een mix tussen (kick)boksen en circuittraining, de oefeningen doen we in circuit vorm en wisselen steeds door, zo heb je een intensieve full body training.