ONLINE PERSONAL TRAINING


 

Wel de resultaten, niet de prijs

 

Uw goals halen, dat gaan we doen!

 

Of het nou fitter worden is, afvallen, aankomen, spieropbouwen of misschien wel stevigere billen, het kan allemaal met online personal training

 

                                                LEES SNEL VERDER


Even voorstellen:

 

Mijn naam is Romano Fransen, eigenaar van Power Athletes en al een aantal jaar bezig met het begeleiden van mensen die goals willen halen op het gebied van sport. Ik begeleid alleen mensen die echt willen werken voor hun goals. Bent u opzoek naar een "magische pil", dan bent u bij mij verkeert. Zet u zich 100% in? Dan kan ik u helpen met bizarre transformaties!

 

Omdat ik mijn doelgroep wil uitbreiden en meer mensen wil gaan helpen is "Online personal training" in het leven geroepen. Zo maakt het niet uit waar u woont, ik kan u helpen. 


 

      Wat kunt u verwachten?

 

 Met online personal training kunnen we het mogelijk maken om de kwaliteit van normale personal training te geven tegen een veel lager tarief. Als u bij ons voor de eerste keer online personal training aanvraagt dient u dit minimaal 3 maanden voort te zetten. Dit doen we omdat deze periode minimaal nodig is om uw goals met een goed resultaat te kunnen halen.

 

 


WACHT NIET LANGER EN START VANDAAG NOG MET UW PERSOONLIJKE GOALS! MELD U HIER ONDER AAN! WIJ NEMEN CONTACT MET U OP VOOR EEN GRATIS INTAKE GESPREK.


 

€100 p/m bij een traject van 6 maanden

 €125 P/M ( Minimaal 3 maanden ) 


 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Download
Algemene voorwaarden bij Power Athletes.
Adobe Acrobat document 113.0 KB