Een sportieve (mid)dag begint bij Power Athletes


Met uw vrienden, bedrijf, team, school of klas een dag of dagdeel leuke sportieve activiteiten doen om het team verband te versterken? Een sportdag te houden? Een opendag? Of een andere gelegenheid?

 

Boek nu één van de activiteiten of combineer! 

 


Sport en spel activiteiten

 

Wilt u een uitdagende opblaasbare hindernisbaan, een springkussen, een voetbal goal met gaten/keeper of opblaasbare rodeo? Ook hier kunnen wij u mee helpen! 


NERF gun Duel

 

Target schieten, een Wilde Westen duel of een Shootout parkour zijn leuke activiteiten voor jong en oud, de adrenaline giert door het lijf tijdens de NERF gun duel spellen.


Handboog schieten

 

Voor "spek en bonen" of meedoen met een wedstrijd, het handboog schieten is altijd een van de top activiteiten. Bij ons schiet u op een "blazoen" of op onze trouwe vrijwilliger "Jos de Vos" ( 3d  target in de vorm van een vos )


FREERUN/PARKOUR WORKSHOP

 

Leer de skills en u bent in staat uw omgeving als "speeltuin" te gebruiken. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van freerunning/parkour.


Bootcamp / Teambuilding

 

Met bootcamp/teambuilding voert u samen sportieve activiteiten uit. Dit zijn zowel sportieve oefeningen als spel activiteiten. Leuk om het teamverband te versterken en sportief bezig te zijn!


De tarieven zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


Telefoon: 0622088416

E-mail: info@power-athletes.com